نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم پاپ به ۲ کشور اسلامی سفر می‌کند نظامیان و خودرو‌های صهیونیست هدف گردان‌های القدس قرار گرفته شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است حمله با چاقو به شهردار آلمانی دفاع دوباره وزیر خارجه آمریکا از جنایت‌های رژیم صهیونیستی شرط کاخ سفید برای حضور ترامپ در نشست آسه‌آن قطر دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ را دقیق خواند پایان فعالیت دیپلماتیک سفرای عمان و امارات در ایران | سفرای جدید به‌زودی وارد تهران می‌شوند دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تأسیس ۱۱ شعبه استانی احزاب ملی موافقت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: کلید حل مشکلات اقتصادی شهرستان صالح‌آباد ساخت جاده است | مناطق تلفیقی، نماد انسجام ملی هستند ظهوریان: قوه‌قضائیه به موضوع تعیین تکلیف پرونده‌های کرسنت و بدهکاران بانکی ورود کند پزشکیان: فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد سپاه پاسداران شهادت ۲ نفر از نیروهای سپاه سروآباد کردستان در درگیری با ضدانقلاب را تأیید کرد لایحه مربوط به ارائه خدمات صدور گواهی‌نامه‌های قانونی فنی و ایمنی دریایی اصلاح شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: کشورهای ساحلی خزر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند طرح صدور گواهینامه برای نوجوانان ۱۶ ساله در چه مرحله‌ای است؟ + فیلم هشدار وزارت خارجه درباره دخالت مخرب اروپا در امور منطقه خلیج‌فارس معاون اول رئیس جمهور: بحران آب یک معضل منطقه‌ای نیست، اقدامات ملی لازم است سخنگوی دولت: متوجه تلاطم‌های بازار هستیم | وزیر امور خارجه با نظر شخصی خود کاری را انجام نمی‌دهد توضیحات سخنگوی دولت درباره قطعی گاز در زمستان ۱۴۰۴ + فیلم دست استرالیا رو شد| ارسال قطعات جنگنده از سیدنی به اسرائیل با پرواز‌های مسافربری توضیح مصر درباره مذاکرات آتش‌بس | هدف در شرم‌الشیخ، ایجاد مکانیسم امنیتی برای عقب‌نشینی کامل اسرائیل از غزه است بیداری دوباره وجدان جهانی در مسئله فلسطین آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد برای فلسطین: غزه محلی ناامن برای یک میلیون کودک فلسطینی است تاریخ انتخابات شورا‌ها در ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برنامه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴ به کمیسیون اصل نود ارائه شد | پیگیری جدی اعتراضات به آزمون کیفیت‌بخشی

  • کد خبر: ۳۴۵۳۸۳
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
برنامه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴ به کمیسیون اصل نود ارائه شد | پیگیری جدی اعتراضات به آزمون کیفیت‌بخشی
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بررسی مسائل مرتبط با این وزارتخانه در نشست کمیسیون اصل نود، از پیگیری جدی اعتراضات به آزمون کیفیت‌بخشی در راستای حفظ حقوق داوطلبان خبر داد و گفت: وزارتخانه برنامه‌های آغاز سال تحصیلی جدید را طراحی و میزان پیشرفت آن را از طریق اتاق رصد دنبال می‌کند تا از این طریق سال تحصیلی خوب، آرام و بدون دغدغه را آغاز کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی، با اشاره به نشست کمیسیون اصل نود پیرامون مسائل و اقدامات این وزارتخانه در اجرای تکالیف مندرج در برنامه هفتم پیشرفت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، وضعیت اجرای قانون رتبه بندی معلمان، وضعیت نیروی انسانی وزارتخانه در جذب معلمان در دانشگاه فرهنگیان و تبدیل وضعیت استخدامی گفت: فرصت مبسوطی فراهم شد تا به همراه معاونین وزارتخانه در کمیسیون اصل نود حاضر شویم، در این جلسه مسائل و نکاتی با رویکرد نظارت پیشینی مطرح شد که این نشان از نگاه حمایتی و هدایتی کمیسیون اصل نود نسبت به دستگاه‌های اجرایی دارد چرا که موجب می‌شود تا در صورت وجود مشکلاتی در سیستم اجرای احکام و اسناد تکلیفی، آنها را تبیین کنیم که این نوع نگاه کمیسیون قابل تقدیر است.

وی با اشاره به ارائه گزارش در تمامی محور‌های مدنظر کمیسیون ادامه داد: یکی از مسائل مورد رسیدگی مربوط به اعتراضات به آزمون کیفیت‌بخشی سال گذشته بود که جای تقدیر دارد چرا که وزارتخانه نیز نسبت به این موضوع حساس بوده و تلاش دارد تا حق احدی از داوطلبان شرکت کننده در آزمون ضایع نشود از این رو مسائل را با جدیت پیگیری می‌کنیم و علیرغم رسیدگی‌های لازم، اما چنانچه در موضوعی شبک و شبهه وجود دارد، وزارتخانه آمادگی دارد تا با همکاری نمایندگان کمیسیون اصل نود رسیدگی‌های لازم انجام شود که در این راستا نیز گزارش‌های مکتوبی در بخش‌های مختلف به کمیسیون ارائه شد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ارائه گزارشی از اقدامات وزارتخانه در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش دستگاهی است که تمامی مردم با آن سر و کار دارند که خوشبختانه در این دوره اقدامات خوبی در وزارتخانه انجام شده است. همچنین گزارشی از برنامه‌های آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۵ نیز به کمیسیون ارائه شد که شامل طراحی ۲۱ محور کاری و ۸۱ برنامه در راستای مسائل مختلف از جمله جذب نیروی انسانی و باقی مسائل مرتبط است که در این راستا روزانه میزان پیشرفت کار از طریق اتاق رصد دنبال می‌شود تا از این طریق سال تحصیلی خوب، آرام و بدون دغدغه را آغاز کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->